New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Hoesregels

De 11 hoesregels van de Sjolefestasie en de Sjtasiefestasie

Óm de Sjolefestasie en de Sjtasiefestasie good te laote verloupe haet de “Stichting Sjtasiefestasie Remunj” es organizator in samewirking mit de veiligheidsdeenste
de óngersjtaonde hoesregels opgesjtèld, die gelje op ’t ivvenementeterrein:

Huisregels

De 11 huisregels van de Sjolefestasie en de Sjtasiefestasie

Om de Sjolefestasie en de Sjtasiefestasie goed te laten verlopen heeft de Stichting Sjtasiefestasie Remunj als organisatie, in samenwerking met de veiligheidsdiensten, onderstaande huisregels opgesteld welke gelden op het evenemententerrein.

1.

Bezeukers dene zich altied te haje aan de óngersjtaonde hoesregels en dene aanwiezinge van de organizasiemitwirkers en beveiligingspersoneel op te volge. Daobiej zeen alle bezeukers verplich mit te wirke biej kóntròle en meugelikke fouillering door de beveiligingsmitwirkers.

Bezoekers dienen zich altijd te houden aan onderstaande huisregels en de aanwijzingen van de organisatie en het beveiligingspersoneel op te volgen. Daarnaast zijn alle bezoekers verplicht mee te werken aan controle en het mogelijk fouilleren door de beveiligingsmedewerkers.

2.

’t Is neet gepermeteerd de volgende zake mit te naeme op ’t ivvenementeterrein: o Eige mitgenaome (alkoholiese) dranke o Blik en glaas o Drugs o Vuurwaopes en angere geveerlikke veurwerpe o Hoesdere o Veurwerpe langer den 2 maeter waere neet toegelaote. Gepermeteerd zeen waal: vlagge en kleine teksbördjes es die mer neet de tv opnames versjteure. Lèt op! In besjlaag genaome gereij waert neet trökgeggaeve!

Het is niet geoorloofd de volgende zaken mee te nemen op het evenemententerrein: o Eigen meegenomen (alcoholhoudende) dranken o Blik en glaswerk o Drugs o Vuurwapens en andere gevaarlijke voorwerpen o Huisdieren o Voorwerpen langer dan 2 meter worden niet toegelaten tot het evenemententerrein. Vlaggen en kleine bordjes met tekst mogen wel, mits ze de tv uitzending niet zullen verstoren. Let op; in beslag genomen goederen worden na afloop van het evenement niet teruggegeven.

3.

De organizasie duit oetdrökkelik ’t verzeuk óm gein klein kienjer mit te naeme nao ’t ivvenementeterrein.

De organisatie doet uitdrukkelijk een verzoek om geen kleine kinderen mee te nemen naar het evenemententerrein.

4.

’t Betraeje van ’t ivvenementeterrein en ’t d’r biej zeen biej ’t ivvenement is gans veur eige risiko van de bezeuker zelf.

Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van het evenement is geheel op risico van de bezoeker zelf

5.

Biej geval van aansjtootgaevende kleijaasj, waers gedraag en/of wildjplasse waere de bezeukers aafgeveurd van ’t ivvenementeterrein.

In het geval van dragen aanstootgevende kleding, ongeregeldheden en/of wildplassen wordt bezoekers de toegang tot het evenemententerrein ontzegt.

6.

D'r wirt geine alkohol verkoch aan persone jónger dan 18 jaor. Biej de ingeng van ’t ivvenementeterrein zal d’r op zaoterdaag op vertoon van ein geljig persoonsbewies ein polsbendje oetgegaeve waere det rech guf op de aankoup van alkoholiese dranke. Op vriedaag zeen dees polsbendjes aan de kassa biej 't hotel te kriege.

Er zal geen alcohol worden geschonken aan personen jonger dan 18 jaar. Bij de ingangen van het evenemententerrein zal op zaterdag op vertoon van een geldig identiteitsbewijs een polsbandje worden uitgegeven voor het kopen van alcoholhoudende dranken. Op vrijdag zijn deze bandjes te verkrijgen aan de kassa aan de zijde van het hotal

7.

Biej vermeind zaat zeen kint de organizasie de betruffende bezeukers de toegangk toet ’t ivvenementeterrein óntzègke of häör van ’t ivvenementerrein laote weghaole.

Bij openbaar dronkenschap kan de organisatie de bezoekers de toegang tot het evenemententerrein ontzeggen of ze van het evenemententerrein verwijderen.

8.

De “Stichting Sjtasiefestasie Remunj” (organizator) sjtèlt zich neet aansjpraokelik veur enig letsel aan bezeukers of sjaaj aan gereij van bezeukers. Hiej waert ouch deefsjtal en vermissing van gereij onger versjtange.

De “Stichting Sjtasiefestasie Remunj” (organisator) stelt zich niet aansprakelijk voor enig letsel en schade aan bezoekers of aan spullen. Hieronder vallen ook diefstal en vermissing.

9.

Kónsumpsies kinne allein waere betaald mit veur dit jaor geljige Sjtasiefestasiemunte die aan de väöle muntautomate/kassa’s op ’t plein te verkriege zeen. Mit dees munte kint ouch biej alle kefees aan ’t Sjtasieplein betaald waere toet oeterlik zaoterdaagaovend 24.00 oer.

Consumpties kunnen alleen worden verkregen met de, dit jaar geldige Sjtasiefestasie munten die aan de muntenkassa’s op het evenemententerrein te verkrijgen zijn. Met deze munten kan ook bij alle kroegen aan het Stationsplein betaald worden. De munten zijn geldig van vrijdag tot zaterdagavond 24.00 uur.

10.

Aan de muntautomate kint mit kóntant geldj of mit PIN betaald waere. Munte zeen aan de muntautomate in setjes van minimaal 4 sjtöks te koup.

Munten kunnen worden gekocht door te betalen met contant geld of per pin. Minimale muntafname is 4 stuks of een meervoud hiervan. De munten zijn te verkrijgen bij automaten en kassa’s.

11.

De gekochte munte waere beide daag trökgenaome toet uterlijk 19.00 oer biej de "FairPlay kassa". Haaj hiej raekening mit biej ’t verlaote van ’t ivvenementeterrein. Biej grote drökte kint ’t ivvenementeterrein (tiedelik) aafgesjlaote waere

De verkregen munten worden beide dagen tot uiterlijk 19.00 uur terug genomen bij de "FairPlay kassa". Wij verzoeken u dringend om hier rekening mee te houden bij het verlaten van het evenemententerrein. Bij grote drukte kan het zijn dat het evenemententerrein (tijdelijk) afgesloten zal worden.

Copyright © sjtasiefestasie | Design and creation by Appart